project

Central London Townhouse – remodelling, bespoke joinery designs and full interior design

This early Victorian / late Georgian central London villa required the reconfiguration and redecoration of the raised first floor principal drawing room and dining room, redecoration of the hallway and redesign of first floor dressing rooms.

 

I designed bespoke joinery throughout, bespoke chandeliers in the ground floor rooms in addition to full interior schemes throughout.

 

 Original concept for raised ground floor principal rooms

 

Plans for raised ground floor

 

The results: the dining room cabinetry

 

The results: the raised ground floor sitting room

 

The results: original joinery designs in dressing room one

 

“We have loved working with Philip. He has both honed in on our style and the
kinds of things we love at the same time as giving us fresh ideas and suggestions.”

– Hannah and Robin de Carteret