project

West London Townhouse – reconfiguration, redesign, bespoke joinery designs and full interiors

Built around 1870 this five-bedroomed townhouse constructed of London brick sits within a conservation area. Phase one was the reconfiguration and redecoration of the first floor master bedroom and bathroom including bespoke joinery designs for all bathroom cupboards and bedroom wardrobes.

 

Phase two is a redesign of the whole of the ground floor including kitchen and living room, enlarging of a basement, creation of a roof terrace and external landscaping.

 

Original bedroom and bathroom layout 

The redesigned bedroom and bathroom: to provide an ensuite and high level windows to allow light to flood into both rooms 

“We have loved working with Philip. He has both honed in on our style and the
kinds of things we love at the same time as giving us fresh ideas and suggestions.”

– Hannah and Robin de Carteret